• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 •   A GE elsőként vezette be a kalibráló- és hordozógáz mentes DGA elemzőket, melyek közül a Transport X² a hordozható
 • A GE Industrial Solutions üzletág ABB által történt felvásárlását követően, a korábban értékesített GE kisfeszültségű készülékek és rendszerekhez kínálunk kiváltó vagy retrofit
 •   A GE g3 technológiája egy valós alternatíva a kén-hexafluorid gáznak (SF6), a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések szigetelési közegeként.  A g3 gázszigetelésű
 • A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az
 • XSD Ultra 841 - GE kisfeszültségű termékcsalád Prémium villanymotorok, melyek kíválóan teljesítenek a legkeményebb ipai környezetben is. A korszerű gyártási technológia
 • A nagyfeszültségű berendezések vizsgálatát és elemzését, diagnosztikáját átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával

A SEN Plus kapcsolóberendezések GE készülékekkel szerelt típusvizsgált főelosztó és motorvezérlő rendszer 6400A-ig, nagy üzembiztonságú ipari és kereskedelmi létesítmények energiaelosztási feladatainak ellátására. Kapható rögzített, dugaszolható és kiszakaszolható változatban, akár elülső vagy hátsó hozzáférési lehetőséggel. Kis helyigényű, megbízható és sokoldalú, a felhasználói igényekhez rugalmasan igazítható elosztórendszer, nagyteljesítményű energiaelosztási feladatokhoz.

SEN Plus

A SEN Plus kapcsolóberendezések teljes mértékben megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, és ismert nemzetközi vizsgálóintézetek minősítésével rendelkezik: IPH, KEMA/DEKRA, ABS, stb.
A kapcsolóberendezések egy alapszerkezetből és gyűjtősín kialakításból állnak, ami lehetővé teszi a különböző funkcionális egységek beépítését csoportosítva mind a motorvezérlési, mind pedig az energiaelosztási feladatokat.
Egy energiaelosztási mező általános felépítése a következőből áll: kapcsolókészülék, kábelcsatlakozási és sínezési tér.
A motorvezérlők (MCC) kiszakaszolható és dugaszolható változatai mellett, az egyszerűbb alkalmazásokhoz rögzített kivitelű típus is kapható, mely akár egy mezőn belül is kombinálható az első kettővel.

Műszaki adatok:

Névleges üzemi feszültség (Ue): 690Vac / 600Vdc
Névleges frekvencia: 40-60 Hz
Névleges szigetelési feszültség (Ui): 1000V
Vízszintes sínek névleges feszültsége: 1000 - 4000A
Függőleges sínek névleges feszültsége: 850 - 1900A
Sínrendszer névleges rövidzárlati feszültsége (Icw): max. 80kA 1s
Sínrendszer névleges rövidzárlati csúcsfeszültsége (Ipk): max. 176KA
Méretek:  
magas 2000, 2200 mm (egyéb kérésre)
mély 600, 800 mm
széles 400, 500, 600, 800, 1000 és 1200 mm
Védettség: IP30 / IP41 / IP42 / IP54
Belső elválasztási forma: max. form 4b
Szeizmikus biztos kivitel: megfelel UBC 4. zóna követelmények

 

SenPlus 280x200

SEN Plus

 
 
 

 

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.