• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Mérés és diagnosztika +

  Nagyteljesítményű transzformátorok, kapcsoló berendezések és megszakító monitoring, az egyszerű feladatoktól a komplett rendszerekig:
  - on-line hibagáz (DGA) elemzők
  - hordozható mérőeszközök transzformátor hibagáz vizsgálatához
  - átvezető szigetelő on-line monitoring
  - megszakítók és kapcsoló berendezések on-line diagnosztikája
  - komplex on-line mérési és felügyeleti rendszerek (MS 3000)
  - elemző és felügyeleti szoftverek
  Bővebben
 • Energiaelosztás +

  A korszerű villamosenergia-elosztás lényege, hogy az energiát megbízhatóan eljutassa a gyárakban / középületekben / lakásokban lévő fogyasztókhoz, és az energiafelhasználást biztonságossá tegye a felhasználók és eszközeik számára. Bővebb információkért válasszon az alábbi témakörök szerint:
  Bővebben
 • SF6 - mentes nagyfeszültségű kapcsoló berendezések +

  GL309g, GL310g, GL311g és GL312g g3 gázszigetelésű megszakítók, közös vagy fázisonkénti hajtással, CBWatch on-line monitoring megoldásokkal.
  Bővebben
 • Elektromos autó töltőállomások +

  A DuraStation elektromos autótöltőkkel a GE fontos szerepet vállal a szigorodó fenntartható fejlődés és a környezettudatos követelmények teljesítésében. A töltőállomás és tartozékai megfelelnek a jelenleg érvényben lévő műszaki és biztonsági követelménynek. A DuraStation töltőállomások csatlakoztatása lehet egy- vagy háromfázisú, névleges áramuk 16A vagy 32A
  Bővebben
 • Villamos hajtások +

  A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az a berendezés, amely a villamos gépek mozgását vezérli.
  Bővebben
 • Villamos forgógépek +

  Villamos forgógépek, transzformátorok
  Bővebben
 •   +

  - on-line hibagáz (DGA) elemzők
  - hordozható mérőeszközök transzformátor hibagáz vizsgálatához
  - átvezető szigetelő on-line monitoring
  - megszakítók és kapcsoló berendezések on-line diagnosztikája
  - komplex on-line mérési és felügyeleti rendszerek (MS 3000)
  - elemző és felügyeleti szoftverek
  Bővebben
 • 1

A QuiXtra elosztórendszer a GE komplett megoldását jelenti a kereskedelmi és közületi épületek, valamint ipari létesítmények villamos elosztóira 4000A-ig. A QuiXtra sorozat lapraszerelt csomagolásban szállított acéllemez elosztószekrény, melynek tervezésénél fő szempontokként a megbízhatóság, egyszerűség, sokoldalúság, a könnyű szerelhetőség és kezelés érvényesültek, melyekhez új és megnyerő formavilág párosul.

QuiXtra 630

A QuiXtra 630 sorozat 24 különböző szekrényből áll. A szekrények 9 magassági méretben kaphatók 450-től 1800mm-ig, valamint 3 szélességi méretben 12, 24 és 36 modulszélességben. Minden szekrénytípus ugyanazon mélységű (220mm ajtó nélkül és 250mm ajtóval), ami lehetővé teszi a vízszintes sorolást és az elosztórendszer rugalmas, adott igényeknek megfelelő, tervezését.
A QuiXtra 630 elosztórendszert 5 lépésből készre szerelhetjük!

QuiXtra 4000

A QuiXtra 4000 sorozat 9 különböző szekrényből áll. A szekrények 3 mélységi méretben kaphatók: 450mm, 600mm és 800mm, valamint 3 szélességi méretben: 12, 24 és 36 modulszélességben.
Minden szekrénytípus azonos - 1800 mm- magasságú. Az azonos mélységi méretű szekrények vízszintesen, az azonos szélességűek pedig egymásnak háttal sorolhatók. A sarokszekrények lehetővé teszik az L és U formában történő sorolást. A széles kínálatnak köszönhetően az elosztórendszer rugalmasan és az adott igényeknek megfelelően tervezhető.

Quixtra 360 280x200

QuiXtra 630

Quixtra 4000 280x200

QuiXtra 4000

 
 

QuiXtra 630 katalógus letöltése QuiXtra 4000 katalógus letöltése

 

Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.