• QBUS Intelligens épületek

  Az intelligens épületek, három fő területen könnyítik meg mindennapi életünket. A személyre szabott otthon vagy munkahely kialakítása, pozitív hatással van életvitelünkre, biztonságunkra és a környezettudatos életmód kialakítására. Kínálatunkban megtalálhatók gazdaságos épületfelügyeleti megoldások lakó és kereskedelmi épületekhez egyaránt.
  Bővebben>>
 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • GE Grid Solutions M&D on-line és hordozható hibagáz elemzők

  Átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával foglalkozik.A GE Grid Solutions termékeire támaszkodva sokféle megoldást kínálunk, az egyszerű feladatokra alkalmas készülékektől a komplett rendszerekig.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Mérés és diagnosztika +

  - on-line hibagáz (DGA) elemzők
  - hordozható mérőeszközök transzformátor hibagáz vizsgálatához
  - átvezető szigetelő on-line monitoring
  - megszakítók és kapcsoló berendezések on-line diagnosztikája
  - komplex on-line mérési és felügyeleti rendszerek (MS 3000)
  - elemző és felügyeleti szoftverek
  Bővebben
 • Energiaelosztás +

  A korszerű villamosenergia-elosztás lényege, hogy az energiát megbízhatóan eljutassa a gyárakban / középületekben / lakásokban lévő fogyasztókhoz, és az energiafelhasználást biztonságossá tegye a felhasználók és eszközeik számára. Bővebb információkért válasszon az alábbi témakörök szerint:
  Bővebben
 • Intelligens épületek. Épületfelügyelet +

  Teljeskőrű épületautomatizálási megoldások épületek, családi házak és kereskedelmi létesítmények igényeihez igazodva. A hagyományos épületvillamossági rendszerhez viszonyítva a Qbus intelligens épületautomatizálási rendszer komfortos használatot, hatékonyabb energiafelhasználást és költségmegtakarítást biztosít a felhasználó / üzemeltető részére. Az épületfelügyeleti rendszer összehangolja a világítás, árnyékolás, szellőztetés, fűtés-hűtés, biztonsági és energiamenedzsment funkciót.
  Bővebben
 • Elektromos autó töltőállomások +

  A DuraStation elektromos autótöltőkkel a GE fontos szerepet vállal a szigorodó fenntartható fejlődés és a környezettudatos követelmények teljesítésében. A töltőállomás és tartozékai megfelelnek a jelenleg érvényben lévő műszaki és biztonsági követelménynek. A DuraStation töltőállomások csatlakoztatása lehet egy- vagy háromfázisú, névleges áramuk 16A vagy 32A
  Bővebben
 • Villamos hajtások +

  A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az a berendezés, amely a villamos gépek mozgását vezérli.
  Bővebben
 • Villamos forgógépek +

  Villamos forgógépek, transzformátorok
  Bővebben
 •   +

  - on-line hibagáz (DGA) elemzők
  - hordozható mérőeszközök transzformátor hibagáz vizsgálatához
  - átvezető szigetelő on-line monitoring
  - megszakítók és kapcsoló berendezések on-line diagnosztikája
  - komplex on-line mérési és felügyeleti rendszerek (MS 3000)
  - elemző és felügyeleti szoftverek
  Bővebben
 • 1

A termikus túláramvédelem feladata, hogy hosszú ideig fennálló túlterhelés (a beállított áramértéknél nagyobb áramérték folyik az áramkörben) esetén, megakadályozza a készülékek/ fogyasztók meghibásodását. A mágneskapcsolókhoz csatlakoztatható MTO, RT és RE típusú hőkioldók, a leágazásban fellépő túlterhelés esetén időben lekapcsolják a mágneskapcsolót megvédve a mögötte lévő fogyasztót a meghibásodástól.

MTO sorozat
Az MTO sorozat hőkioldói az M sorozatú mágneskapcsolókkal használhatók, közvetlenül a mágneskapcsolóra szerelve, vagy külön készülékként a leágazásban. Kaphatók csavaros, illetve gyűrűs csatlakozókkal, IP20 védettségben.
Áram beállítási tartomány: 0,11 – 14A, a megfelelő mágneskapcsolóval.
Fő-/vezérlőáramköri feszültség: max. 690V/690V.
Védelem: kiegyenlített túlterhelés ellen, kiegészítve hárompólusú differenciál (fázis-kiegyenlítetlen) védelemmel, automatikus környezeti hőmérséklet kompenzációval -25˚C - 40˚C között. Választható kézi vagy automatikus visszaállítás. Kézi kioldó karral szerelt (kioldás teszt)
Kiegészítők: segédérintkező, bemeneti csatlakozó, szerelési tartozékok.

RT sorozat
Az RT sorozat hőkioldói a CL és CK sorozatú mágneskapcsolókkal használhatók, közvetlenül a mágneskapcsolóra szerelve, illetve egyes esetekben külön DIN sínre is. Kaphatók csavaros, illetve gyűrűs csatlakozókkal, IP20 védettségben.
Áram beállítási tartomány: 0,16 - 850A, a megfelelő mágneskapcsolóval.
Fő-/vezérlőáramköri feszültség: max. 1000V/690V.
Védelem: kiegyenlített túlterhelés ellen, kiegészítve hárompólusú differenciál (fázis-kiegyenlítetlen) védelemmel, hosszú indítási idő elleni védelemmel, automatikus környezeti hőmérséklet kompenzációval -25˚C - 40˚C között. Homlokoldali kioldógombbal rendelkezik (kioldás teszt).
Független kettős megszakítású segédérintkezők (1NO+1NC) alapkivitelben.
Választható üzemmódok: kézi nyugtázás, kézi nyugtázás és Stop, automatikus nyugtázás Stop nélkül, automatikus nyugtázás és Stop.
Kiegészítők: távnyugtázó tekercs, működtető nyomógomb flexibilis kábellel, szerelési tartozékok.

RE sorozat
Az RE sorozatban elektronikus hőkioldókat találunk, melyek a CL és CK sorozatú mágneskapcsolókkal használhatók. Csereszabatos a CL, CK mágneskapcsolók hagyományos hőkioldóival.
Áram beállítási tartomány: 0,1 - 150A
A hagyományos hőkioldókkal szemben számos előnyei vannak, mint a kisebb helyigény, nagyobb pontosság, jobb motorvédelem és áramérték határolás, külön tápfeszültséget nem igényel, több kioldási osztály (5-10-20-30) kezelése egy készülékkel, stb.

MTO 280x200

MTO sorozat

RT 280x200

RT sorozat

RE 280x200

RE sorozat

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.