• QBUS Intelligens épületek

  Az intelligens épületek, három fő területen könnyítik meg mindennapi életünket. A személyre szabott otthon vagy munkahely kialakítása, pozitív hatással van életvitelünkre, biztonságunkra és a környezettudatos életmód kialakítására. Kínálatunkban megtalálhatók gazdaságos épületfelügyeleti megoldások lakó és kereskedelmi épületekhez egyaránt.
  Bővebben>>
 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • GE Grid Solutions M&D on-line és hordozható hibagáz elemzők

  Átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával foglalkozik.A GE Grid Solutions termékeire támaszkodva sokféle megoldást kínálunk, az egyszerű feladatokra alkalmas készülékektől a komplett rendszerekig.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Mérés és diagnosztika +

  - on-line hibagáz (DGA) elemzők
  - hordozható mérőeszközök transzformátor hibagáz vizsgálatához
  - átvezető szigetelő on-line monitoring
  - megszakítók és kapcsoló berendezések on-line diagnosztikája
  - komplex on-line mérési és felügyeleti rendszerek (MS 3000)
  - elemző és felügyeleti szoftverek
  Bővebben
 • Energiaelosztás +

  A korszerű villamosenergia-elosztás lényege, hogy az energiát megbízhatóan eljutassa a gyárakban / középületekben / lakásokban lévő fogyasztókhoz, és az energiafelhasználást biztonságossá tegye a felhasználók és eszközeik számára. Bővebb információkért válasszon az alábbi témakörök szerint:
  Bővebben
 • Intelligens épületek. Épületfelügyelet +

  Teljeskőrű épületautomatizálási megoldások épületek, családi házak és kereskedelmi létesítmények igényeihez igazodva. A hagyományos épületvillamossági rendszerhez viszonyítva a Qbus intelligens épületautomatizálási rendszer komfortos használatot, hatékonyabb energiafelhasználást és költségmegtakarítást biztosít a felhasználó / üzemeltető részére. Az épületfelügyeleti rendszer összehangolja a világítás, árnyékolás, szellőztetés, fűtés-hűtés, biztonsági és energiamenedzsment funkciót.
  Bővebben
 • Elektromos autó töltőállomások +

  A DuraStation elektromos autótöltőkkel a GE fontos szerepet vállal a szigorodó fenntartható fejlődés és a környezettudatos követelmények teljesítésében. A töltőállomás és tartozékai megfelelnek a jelenleg érvényben lévő műszaki és biztonsági követelménynek. A DuraStation töltőállomások csatlakoztatása lehet egy- vagy háromfázisú, névleges áramuk 16A vagy 32A
  Bővebben
 • Villamos hajtások +

  A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az a berendezés, amely a villamos gépek mozgását vezérli.
  Bővebben
 • Villamos forgógépek +

  Villamos forgógépek, transzformátorok
  Bővebben
 •   +

  - on-line hibagáz (DGA) elemzők
  - hordozható mérőeszközök transzformátor hibagáz vizsgálatához
  - átvezető szigetelő on-line monitoring
  - megszakítók és kapcsoló berendezések on-line diagnosztikája
  - komplex on-line mérési és felügyeleti rendszerek (MS 3000)
  - elemző és felügyeleti szoftverek
  Bővebben
 • 1

A motorvédő megszakítók feladata a hálózat váltó- és egyenáramú motorjainak termikus és mágneses védelme. A GE kínálatában ezt a feladatot az SFK és a SURION sorozat készülékei látják el.

SFK sorozat
Nyomógombos működtetésű készülékek. Beállítási tartomány 0,1 – 25A, üzemi feszültség max. 690VAC/ 220VDC
Megszakítási képesség (400VAC): max. 65kA – min. 2kA, a készülék névleges áramával fordított arányban csökkenő.
Szerelés: DIN-sínre és szerelőlapra.
Azonnali mágneses (rövidzárlati) kikapcsolás, ha az áram értéke eléri a maximális üzemi áramerősség 12-szeresét.
Kiegészítők: segédérintkezők (oldalsó és készüléken belüli), munkaáramú és feszültségcsökkenési kioldók, áramhatároló, IP55 tokozás

SURION sorozat
Billenő- vagy forgókaros működtetésű készülékek. Beállítási tartomány 0,1-63A, üzemi feszültség max. 690VAC/. Kaphatók termikus és mágneses, valamint csak mágneses védelemmel ellátott, továbbá normál és nagy megszakítási képességű változatban. Megszakítási képesség (400VAC): max. 100kA – min. 19kA, a készülék névleges áramával fordított arányban csökkenő.
Szerelés: DIN-sínre és szerelőlapra
Azonnali mágneses (rövidzárlati) kikapcsolás, ha az áram értéke eléri a maximális üzemi áramerősség 13-szorosát. Kiegészítők: segédérintkezők (homlokoldali és oldalsó), riasztó érintkező blokkok, munkaáramú és feszültségcsökkenési kioldók, hosszabbító tengely forgókaros működtető karhoz, IP41 és IP55 tokozás.
A SURION sorozat készülékei komplett motorindító kombinációkra alkalmasak az M/CL sorozatok mágneskapcsolóival együtt., melyekkel csatoló modulok segítségével könnyen összekapcsolhatók.

Motorindítók
A GE kínálatában négy féle motorindító kialakításához kínálunk készülékeket. Ezek a biztosíték nélküli, a közvetlen hálózati, az irányváltó és a csillag-delta indítók

    • Biztosíték nélküli indítók
    •  A SURION motorvédő kapcsolókból és az M/CL sorozatok mágneskapcsolóiból - megfelelő csatlakozó egységek segítségével - épített motorindítók komplett termikus és mágneses védelmet nyújtanak a motorleágazásban. Lehetőség van Record Plus megszakítókkal, valamint az RT sorozat hőkioldóival épített motorindító kombinációk kialakítására is, melyekkel minimum 50kA-es rövidzárlati megszakítási képességet lehet elérni. A motorindító kombinációk a műanyag alaplemezzel együtt szerelőlapra vagy DIN sínre szerelhetők.
   • Közvetlen hálózati indítók
   • Kialakíthatók mindhárom mágneskapcsoló család (M, CL, CK) tagjaiból. M és CL sorozatok esetén a készülékek megfelelő méretű szigetelt polikarbonát házba történő beszerelésével IP40 vagy IP65 védettség érhető el. A csatlakozók védettek a véletlen érintés ellen. Az M és CL sorozatokhoz indító érintkezőblokk is rendelkezésre áll, így a motorindító funkciói elérhetők a ház fedőlapján, akár távvezérlés segítségével is. A CK sorozat esetén a vezérlőtekercs és a segédérintkezők csatlakozói érintésvédettek, a teljes motorindító védelme IP00.
  • Irányváltó indítók
  • Kialakíthatók mindhárom mágneskapcsoló család (M, CL, CK) tagjaiból. A csatlakozók védettek a véletlen érintés ellen. Az M sorozathoz segédérintkező blokkok és feszültségkorlátozó is csatlakoztatható, a CL sorozathoz indító érintkezőblokk áll rendelkezésre, így mindkét sorozatnál a motorindító működtetése távvezérlés segítségével is megoldható. A teljes motorindító védelme M sorozat esetén IP20, CL és CK sorozatoknál IP00.
 • Csillag-delta indítók
 • A CL és CK mágneskapcsoló család tagjai használhatók csillag-delta indítók kialakítására is. A CL sorozatnál a csatlakozók védettek a véletlen érintés ellen, a teljes motorindító védelme IP00. A CL sorozat motorindítója elektronikus relével beállított késleltetéssel rendelkezik. A CK sorozat esetén a vezérlőtekercs és a segédérintkezők csatlakozói érintésvédettek, a teljes motorindító védelme IP00.
SFK Motorvedo megszakito

SFK sorozat

Surion GPS1B Term Mag Ved

Surion GPS1B

Surion GPS2B Term.Mág.Véd

Surion GPS2B

Surion GPS1M Magneses Ved

Surion GPS1M

Surion GPS2M Magneses Ved

Surion GPS2M

Surion tartozekok

Surion Tartozékok

Surion tokozas

Surion Tokozás

Surion biztosíto nelkuli indito

Surion Motorindítók

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.